SAMSUN HAVZA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Uğur SAĞLAM´ın 2015-2016 eğitim öğrtim yılı mesajı.....
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

 Yöneticisi,  öğretmeni, öğrencisi ve velisi ile yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.

Eğitim, şüphesiz her dönemde bütün toplumların öncelikleri arasında yer almıştır. Günümüzde de büyük bir hızla değişen ve gelişen milletler, dünya birincisi olma yarışlarını, bütün bireyler için sağlanan kaliteli  ve nitelikli bir eğitimle güçlendirip hızlandırmaktadır.

Bu hedefi gerçekleştirmek için, eğitimde kalitenin yükseltilmesini, eğitim sisteminin küreselleşen dünyanın şartları ve toplumun beklentileri doğrultusunda çağdaş ölçütlere kavuşturulmasını, ezbercilikten uzak, insanı temel alan, bilginin üretilmesini ve kullanılmasını öğreten çağdaş eğitim politikaları ile araç ve yöntemlerinin benimsenmesini amaçlayan çalışmalar kararlılıkla sürdürülmektedir.

Amacımız bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanılabilen dinamik, özgüvenli bir nesil yetiştirebilmek olmalıdır.

Geçmiş  yıllarda olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da en büyük amacımız, çocuklarımızı ve gençlerimizi bilim ve teknolojinin gerektirdiği şartlar yanında, pedagojik eğitim esasları doğrultusunda yetiştirmektir. Yüreği insan sevgisi ile dolu, Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan, ailesini, vatanını, milletini ve bayrağını seven ve bunları davranış haline getiren başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakar öğretmenlerimize emanet ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize ve tüm Milli Eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarı dileklerimle sevgilerimi sunuyorum.

 

 

 

                                                                                                                                        Uğur SAĞLAM

 

                                                                                                                                   İlçe Milli Eğitim Müdürü

25 Mayıs Mahallesi Recep Kocatepe Sokak No5 Havza/SAMSUN - 0 362 714 11 28

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.