SAMSUN HAVZA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 eğitim-öğretim yılının II. dönemi başladı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılının II. dönem sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarına ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
2015-2016 eğitim-öğretim yılının II. dönemi başladı.

Sevgili Öğrenciler,
Bu eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni yeni başarılar tatmanızı arzu ederim. Derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.

 

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,
Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, Türkçe `yi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir. Çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda sizlere emanet etmekten gurur duyuyor, bu eğitim-öğretim döneminde de hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edecek güzel bir dönem olmasını diliyorum.

 

                                                                                                              Uğur SAĞLAM

                                                                                                         İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

25 Mayıs Mahallesi Recep Kocatepe Sokak No5 Havza/SAMSUN - 0 362 714 11 28

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.